Privacy verklaring

Als u wilt onze e-mail nieuwsbrief ontvangen, kunnen Wij u periodiek e-mails te versturen. Als u niet langer wilt promotionele e-mail ontvangen van ons, verwijzen wij u naar de "Hoe kun je opt-out, verwijderen of wijzigen van gegevens die u aan ons hebt verstrekt? 'Hieronder. Als u toegang tot uw persoonlijke informatie, dan kunt u inloggen op uw account te registreren bij ons.

aan uw behoeften en voorkeuren te begrijpen; te ontwikkelen, de markt, te verkopen of te leveren producten en diensten; enquêtes, onderzoeken en evaluaties uit te voeren voor het beheer en de ontwikkeling van ons bedrijf en activiteiten, het beheer van accounts, en het verzamelen en verwerken van betalingen; op te sporen en ons en andere derden tegen nalatigheid, fraude, diefstal en andere illegale activiteiten te beschermen. 

Wij kunnen persoonlijk identificeerbare informatie vrij te geven wanneer dat nodig is om te voldoen aan de wet, af te dwingen website beleid of onze rechten of die van anderen, of om veiligheidsredenen te beschermen. Niet-persoonlijk identificeerbare bezoeker informatie kan aan andere partijen voor marketing, reclame, en andere toepassingen worden verstrekt. 

Copyright © 2019 www.antriksh-valley.com. Powered by Schoenen online
Uw ipadres is: 18.208.186.19